Mackerel pike (гончи) загасны тухай

Mackerel pike (гончи) загасны тухай

Онцлог, ач холбогдол

  • Уг загас нь 100% -ын байгалийн гаралтай, ямар нэгэн нөөшлөгч бодис ороогүй.
  • Дээд зэргийн 100% -ын гүнжидийн тосоор амталсан. Ингэснээр загасны хурц үнэргүй болсон.
  • Хүйтэн тэнгисийн загасанд биед үл нийлэгжих ханаагүй тосны полихүчлүүд агуулагдах ба ялангуяа эйкозопентаений хүчил (EPA), докозагексаений хүчил (DHA) агуулагддаг. Эдгээр нь эсийг бүрдүүлэгч төдийгүй эсийн үйл ажиллагааг зохицуулагч элемент болдог бөгөөд хүүхдийн өсөлт, уураг тархины хөгжилд маш сайн. Мөн зүрхний титэм судас бөглөрөх эрсдэлээс сэргийлнэ.
  • DHA, EPA болон витамин A, B –ээр баялаг

Хэрэглээ:

  • Шууд хэрэглэнэ.  (Нухаш болгон талхан дээр түрхэж идэж болно. Мөн бэлэн гоймонтой хамт хэрэглэж болно. Ямар нэгэн зүйлтэй холихгүй задлаад шууд идэж болно. )
  • Кимчитэй шөл  (Кимчижигэ)

Зөвлөгөө:  Энэ загасыг 7 хоногтоо 3-4 удаа хоол хүнсэндээ тогтмол хэрэглэж байх нь таны эрүүл мэндэд маш сайн. Ялангуяа өсвөр насны хүүхдэд өгч байвал, өсөлтөд нь сайн. 

Mackerel Pike-аар ямар хоол хийж болох вэ?  

1

2

3

4

Koreanfoods Admin Нийтлэлийг оруулсан: Koreanfoods Admin